Prevederi legale

Cabinetul de avocat Voicu Mădălina (denumit în continuare “Cabinetul”) este o formă de exercitare a profesiei constituită conform legislației române și reglementărilor UNBR/Baroului Iași.

Folosirea acestui site reprezintă un acord pentru respectarea termenilor și condițiilor de utilizare care guvernează relația dintre utilizator și Cabinetul de avocat Voicu Mădălina în raport cu acest site. Daca nu sunteți de acord sau nu acceptați condițiile de utilizare a acestui site, vă rugam să părăsiți site-ul.

Accesul si utilizarea website-ului www.avocatmadalinavoicu.ro

Vizitarea și utilizarea acestui site se pot face numai dacă sunteți de acord cu termenii și condițiile de utilizare.

Accesarea prezentului website de către dvs. echivalează cu acordul dvs. expres și neechivoc privind conținutul, termenii și condițiile de utilizare a website-ului.

Informații din raportul de trafic al serverului:

Atunci când vizitați un site web, dezvăluiți anumite informatii despre dvs., precum adresa dvs. IP, ora vizitei dvs., locul de unde ati intrat in site-ul repectiv. Prezentul website, ca și alți operatori, înregistrează această informație.

Acest site nu colecteaza cookie-uri.

Limitarea răspunderii

Prezentul website are scop informativ cu privire la Cabinetul de avocat Voicu Mădălina, respectiv serviciile juridice oferite de Cabinet și alte informații din domeniul juridic.

Informațiile de pe acesta nu constituie asistență juridică și/sau consultanță juridică și/sau informare legală și nu substituie serviciile oferite de avocat atunci când prestează serviciile avocatiale solicitate de dvs.

Daca aveți nevoie de o opinie juridică privind o speță anume, vă rugam să ne contactati. Cabinetul nu poate fi tinut responsabil pentru nicio pierdere sau prejudiciu rezultat din faptul că dvs. v-ati bazat pe informațiile de pe site.

Cabinetul de avocat Voicu Mădălina va face toate eforturile rezonabile pentru a asigura acuratețea și încrederea în website-ul nostru și noi vom încerca să corectăm erorile și omisiunile cât mai repede posibil. Cu toate acestea, Cabinetul nu este responsabil pentru inadvertențe, erori sau omisiuni în cadrul informațiilor furnizate.

Conținutul acestui site are caracter informativ și nu reprezintă un mijloc de reclamă, neputând fi interpretat drept o ofertă de a contracta anumite servicii legale.

Utilizarea acestui site și toate informațiile conținute, descărcate sau accesate de pe acest site sunt puse la dispoziție fără garanții de orice fel și fără a se urmări un anumit scop sau încălcarea drepturilor unei terțe părți. Cabinetul nu va fi responsabil pentru nicio problemă sau o disfuncționalitate a rețelelor sau a liniilor telefonice, sistemelor de internet online, serverelor, furnizorilor de acces pe internet, echipamente, calculatoare, programe sau a oricărui alt element ce poate cauza daune computerelor personale ca rezultat al utilizării acestui site.

Cabinetul își rezerva dreptul să modifice și să interzică accesul sau să oprească temporar sau permanent website-ul sau orice parte a acestui site sau orice informație conținută în acesta, fără asumarea responsabilității de a notifica utilizatorii. Aceste schimbări vor intra în vigoare din momentul publicării pe acest website.

Vizitatorii acestui site acceptă şi sunt de acord să folosească informațiile pe propriul lor risc. Sub niciun motiv, Cabinetul nu va fi responsabil pentru daune-interese directe sau indirecte, cauzate de utilizarea acestui site.

Informațiile prezentate pe acest site: a) au doar un caracter general şi nu sunt destinate să abordeze circumstanţe specifice ale nici unei persoane sau entităţi; b) nu sunt obligatoriu exhaustive, exacte sau actualizate; c) uneori fac trimitere la site-uri externe asupra cărora Cabinetul nu exercită nici un control şi pentru care nu ne asumăm nici o responsabilitate; d) nu constituie bază juridică în cazul unei acțiuni, cereri sau ale acte juridice (dacă aveţi nevoie de consiliere într-un anumit domeniu).

Cabinetul nu garantează şi nu va garanta faptul că un document disponibil on-line reproduce exact un text adoptat în mod oficial. Numai legislaţia publicată pe suport de hârtie în Monitorul Oficial este considerată autentică.

Politica de protecție a datelor

Cabinetul se obligă să vă protejeze datele și să vă respecte intimitatea. Datele personale furnizate pe acest site sunt confidențiale și vor fi utilizate strict în scopurile menționate.

Informațiile cu caracter personal sunt numele, adresa, codul numeric personal, seria și numărul actului de identitate, numărul de telefon, adresa de e-mail, sexul, vârsta, orice informaţie necesară pentru accesarea și beneficierea de serviciile Cabinetului, cât și orice altă informație furnizată de dumneavoastră, care este prelucrată și introdusă în baza noastră de date.

Politica de confidentialitate nu se aplică tertilor, site-urilor pe care apar link-uri către site-ul nostru sau care fac publicitate sau apar în orice al scop pe site-ul nostru. Aceste site-uri terţe părti adoptă și aplică politica de confidentialitate proprie, de care nu suntem răspunzători.

Datele și informațiile furnizate de dvs. pe acest site pot fi folosite și păstrate de Cabinet și sunt prelucrate în scopul oferirii serviciilor juridice solicitate de dvs. și pentru a răspunde mesajelor transmise de dvs. prin website, prin pagina Formular de contact.

Prin accesarea acestui site ne sunt furnizate anumite date personale, cum ar fi adresa dumneavoastră IP, tipul de browser, URL sau perioada de acces. Cu toate acestea, nu veți putea fi identificat în mod individual în baza acestor informații, datele fiind colectate numai cu scopul de a îmbunătăți accesul și folosirea acestui site, identificarea domeniilor dumneavoastră de interes și calitatea serviciilor pe care le oferim. Informația colectată va fi considerată confidențială și nu va fi divulgată unei terțe părți, fără acordul dumneavoastră.

Pentru culegerea sau transferul datelor de natura confidentiala utilizam criptarea Secure Sockets Layer (SSL). Criptarea SSL face ca datele sa poata fi descifrate numai de catre noi. Aceasta masura de securitate este în functiune ori de câte ori browser-ul dumneavoastra afiseaza o cheie neîntrerupta sau un lacat închis (în functie de browser) în subsolul ferestrei.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să consultați secțiunea Politica de confidențialitate.

Mesaje electronice nesolicitate

Publicarea adreselor electronice pe acest site se face strict in scopul comunicării profesionale și nu este un acord de a primi mesaje electronice nesolicitate.

Mesaje electronice nesolicitate

Publicarea adreselor electronice pe acest site se face strict in scopul comunicării profesionale și nu este un acord de a primi mesaje electronice nesolicitate.

Drepturi de autor

Drepturile de autor asupra conținutului acestui site aparțin Cabinetului de avocat Voicu Mădălina. Copierea, transmiterea sau distribuirea conținutului este interzisă în lipsa acordului scris al Cabinetului.

Legislația aplicabilă

Aceste informații și orice fel de aspecte privind acest site se supun rigorilor legislației române.